lash lift browlift secure payment

COMOTINI

Vår historia

COMOTINI grundades 2019 som ett svenskt varumärke. COMOTINI tillverkar och säljer produkter inom kosmetik genom egna kanaler och distributörer i Sverige och övriga Europa. Vårt fokus handlar om att skapa fantastiska produkter med hög service för människor som vill hylla skönheten i sig själv. COMOTINI handlar om att förena det enkla och vackra i den skandinaviska kulturen med det passionerade och trendiga i det italienska arvet.

COMOTINI

Hylla skönheten i varje ögonblick

Vi lever i en snabb värld där varje ögonblick passerar utan eftertanke eller reflektion.

Vi vill dela en liten hemlighet med dig, en hemlighet från den italienska livsstilen som kan lära oss att uppskatta den enkla livsglädjen lite mer. Italienare hyllar alltid skönheten i det lilla. De små glädjefulla ögonblicken som sker hela tiden, men som bara går förbi oss. Det kan lära oss att omfamna både gamla och nya världar. Det kan lära oss att uppskatta enkelheten och omfamna skönheten i oss själva och det vi upplever. Det kan lära oss att sakta ner, så att våra hjärtan äntligen kan komma i takt med oss själva. Det kan leda oss att upptäcka aktuella trender, modern teknik och få oss nyfikna på att lära oss om det förflutna. COMOTINI står för det enkla och vackra i dig själv. Hylla skönheten i varje ögonblick, hylla skönheten i dig själv.

Vad säger våra kunder

Hej, min beställning kom igår. Jag älskar den! Tack! Vilken snabb service... ni är fantastiska! Jag önskar att varje sida var som den här.

Jessica Omdöme

Tack igen och igen! Jag har upplevt den snabbaste supporten någonsin. Min beställning kom till min dörr dagen efter. Er team är alltid vänligt och mycket hjälpsamt.

Sara Jansson Omdöme

Bra produkter och snabb service är en bra kombo!

Johanna Arvidsson Omdöme